Apple показуватиме кіно на власному стрімінг-сервісі

Apple показуватиме кіно на власному стрімінг-сервісі

Укрінформ
Компанія Apple планує цього року запустити нові проекти та сервіси, зокрема випускати свої фільми і серіали, як це роблять сервіси Netflix і Hulu.

Про це повідомляє The Verge.

"Apple має намір генерувати високоякісний оригінальний контент, щоб конкурувати з Netflix, Hulu, Amazon і Disney", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, мета компанії полягає в тому, щоб продовжити співпрацю з такими компаніями, як HBO, а також запропонувати оригінальний контент Apple в тому ж дусі, що і Netflix і Hulu.

За словами керівника Apple Тіма Кука, компанія уже переманила режисерів з кіностудії Sony Pictures і підписала контракт на кілька років з відомою телеведучою Опрою Вінфрі.

"Ми будемо брати участь у створенні оригінального контенту. Ми погодили партнерство на кілька років з Опрою, але сьогодні я не готовий розкрити більше деталей. Ми найняли чудових людей, у яких я повністю впевнений, і вони працюють дуже старанно", - відзвітував перед інвесторами Кук.

Видання пише, що Apple також замовила кілька дитячих шоу від творців програми "Вулиця Сезам", серіалів - від режисера "Ла-Ла-Ленд" Демієна Шазелла і режисера "Шостого чуття" М. Найта Ш'ямалана. Крім цього, планується космічна драма від сценариста "Зоряного крейсера Галактика" Рональда Мура, драма про ранкове шоу, в якій братимуть участь Різ Уізерспун і Дженніфер Еністон, а також адаптація класичної наукової фантастики Айзека Азімова.

В Apple поки не анонсували офіційної дати запуску, однак, за попередніми даними, стрімінговий сервіс повинні запустити в середині квітня цього року.

Наразі невідомо, яка буде ціна передплати на новий кіносервіс, але, судячи з того, що конкуренти знижують ціни до 6-10 доларів на місяць за базовий пакет, а Disney взагалі пообіцяв "набагато меншу ціну", ніж у Netflix, - Apple доведеться вкластися у такий самий ціновий проміжок.

Читайте також: Bloomberg: Apple планує випустити Iphone з лазерною 3D-камерою

Як повідомлялося, за підсумками першого кварталу 2019 фінансового року, який завершився 29 грудня, Apple відзвітувала про скорочення виручки і прибутку.

Порівняно з аналогічним періодом минулого року виручка компанії знизилася на 5% — з 88,29 млрд дол. до 84,31 млрд дол. Чистий прибуток в 2019 році становив 19,97 млрд дол. проти 20,06 млрд дол. У 2018-му компанія очікує, що за підсумками другого кварталу виручка складе від 55 млрд дол. до 59 млрд дол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-