Помилка у Facebook зробила фото 7 мільйонів користувачів публічними

Помилка у Facebook зробила фото 7 мільйонів користувачів публічними

Укрінформ
Соціальна мережа Facebook виявила помилку, внаслідок якої фотографії близько 6,8 мільйона користувачів стали публічними.

Про це пише Громадське.

У компанії повідомили, що сторонні додатки мали доступ до «більш широкого набору фотографій, ніж зазвичай», протягом 12 днів у вересні.

«Коли хтось дає дозвіл додатковій програмі на доступ до своїх фотографій на Facebook, зазвичай ми надаємо додаткам доступ лише до фотографій, якими люди діляться у своїй стрічці новин. У цьому випадку недолік імовірно надав розробникам доступ до інших фотографій», - йдеться у блозі компанії.

Через недолік розробники додатків могли побачити фотографії, завантажені, але не розміщені на Facebook, наприклад, якщо вони почали писати повідомлення, але не закінчили його.

У Facebook заявили, що будуть працювати із зацікавленими розробниками, щоби допомогти їм видалити фотографії постраждалих користувачів.

Читайте також: Парламент Британії оприлюднив докази продажу даних користувачів Facebook

Також у компанії наголосили, що повідомлять постраждалих користувачів про витік даних.

Як повідомлялося, управління комісара з питань інформації Великої Британії оштрафувало Facebook на 644 тисячі доларів за поведінку компанії під час скандалу з Cambridge Analytica та витік даних користувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-