Google оновив дизайн свого онлайн-перекладача

Google оновив дизайн свого онлайн-перекладача

Укрінформ
Компанія Google оновила дизайн свого онлайн-перекладача.

Про це повідомляється у блозі компанії.

"Перекладач Google став важливим інструментом для спілкування різними мовами, і ми нещодавно переробили веб-сторінку перекладу, щоб зробити його простішим у використанні", - йдеться у повідомленні.

В компанії зазначили, що завдяки новому інтерфейсу використання самого сервісу стало простішим.

Загальний макет, як і раніше, складається з двох частин - в лівій користувач може вставити текст, який потрібно перекласти, у правій - показується результат перекладу.

Однак сам текст став більшого розміру, а кнопки - більш округлими.

Крім того, новий інтерфейс акцентує увагу користувачів на функціях, які раніше були непомітними. Наприклад, перекладач завжди дозволяв перекладати цілі документи, але кнопка завантаження була непомітна. Тепер вона розташована зверху над лівим полем і її важко проігнорувати.

В нижній частині під полями для тексту є три кнопки: "Історія", "Збережено" і "Спільнота". Натиснувши на першу, можна подивитися результати всіх недавніх перекладів. Друга кнопка показує список слів, коли-небудь доданих в обране. Третя спрямовує на сторінку спільноти, де будь-хто може допомогти поліпшити роботу сервісу.

Читайте також: Facebook розширює можливості нової функції

Розробники також зробили можливим регулювати розмір екрана перекладача. Достатньо змінити ширину вікна браузера, й інтерфейс автоматично перейде з двоколонкового в режим з однією колонкою.

Новою версією онлайн-перекладача можна також скористатися з планшетів та смартфонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-