Vodafone запустив 4G ще у 28 населених пунктах

Vodafone запустив 4G ще у 28 населених пунктах

Укрінформ
Vodafone запустив 4G мережу у Краматорську та Ковелі, а також суттєво розширив мережу на Київщині та півдні країни. Загалом, 4G мережа у діапазоні 1,8 Ггц від оператора Vodafone з'явилася ще в 28 населених пунктах.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі мобільного оператора.

"Vodafone запустив 4G мережу в діапазоні 1,8 Ггц ще в 28 населених пунктах країни. Мережа четвертого покоління вперше з'явилася в Донецькій області - у місті Краматорськ. Також Vodafone забезпечив 4G покриття у Ковелі на Волині. Доступ до 4G з'явився у жителів півдня України: в Чорноморську, Білгород-Дністровському, Балті, Овідіополі, Роздільній і Великодолинському Одеської області, у Первомайську та Вознесенську Миколаївської області", - йдеться в повідомленні.

Так, компанія значно розширила мережу на Київщині, забезпечивши 4G покриття ще у 18 населених пунктах Київської області: Біла Церква, Переяслав-Хмельницький, Обухів, Українка, Яготин, Богуслав, Рокитне, Хотів, Бородянка, Малютянка, Горенка, Діброва, Коцюбинське, Крюківщина, Лютіж , Мила, Хотянівка та Чайки.

На сьогодні вже близько 14 мільйонів жителів України отримали доступ до 4G від Vodafone. Географія покриття інтернету четвертого покоління включає в себе Київську, Дніпропетровську, Запорізьку, Харківську, Одеську, Львівську, Волинську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Миколаївську, Полтавську, Сумську, Кіровоградську, Херсонську, Чернігівську, Закарпатську та Донецької області. Оператор продовжує активне будівництво.

Читайте також: Vodafon посилив захист SIM-карт клієнтів від посягань шахраїв

Готовність до 4G клієнти компанії можуть самостійно і безкоштовно перевірити за допомогою єдиного USSD-запиту - потрібно просто набрати *222# і натиснути кнопку виклику. У відповідь оператор відправить SMS з результатом перевірки смартфона і SIM-карти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-