Маск хоче вживити Tesla штучний інтелект

Маск хоче вживити Tesla штучний інтелект

Укрінформ
Ілон Маск хоче вмонтувати штучний інтелект, подібний до K.I.T.T. (Knight Industries Two Thousand) в автомобілі компанії Tesla.

У минулому році Тесла найняв Андрія Карпаті, який очолив комп'ютерне бачення та команду, яка працює над штучним інтелектом, повідомляє electrek.

Якщо взяти до уваги декілька спроб Tesla створити штучний інтелект і бажання Ілона Маска розширити можливості голосових команд, то не дивно, що компанія хоче вмонтувати віртуального асистента в свої транспортні засоби. Схоже, що компанія дійсно над цим працює, так як замовник моделі 3 звернувся до Маска із запитанням про нові функції автомобіля в Twitter. “Чи скоро штучний інтелект подібний до K.I.T.T. з’явиться в автомобілях Tesla?” “Так”, - відповів Ілон Маск.

KITT, або Knights Industries дві тисячі, є посиланням на сильно модифікований Pontiac Firebird Trans Am 1982, контрольований штучним інтелектом. Він був зображений Вільямом Деніелсом у 1980-х роках на телешоу Knight rider.

Читайте також: Смартфон Tesla: дисплей без рами та подвійна камера

Штучний інтелект може відповідати водію та керувати функціями доступу в автомобілі. Сьогодні це не здається неймовірним у світі повному Siri, Google Assistant і Cortana, але це було щось у 1980-х.

Раніше Ілон Маск сказав, що незабаром з’являться нові функції голосових команд. “Компанія хоче, щоб водії могли робити що завгодно за допомогою голосової команди”, зауважив він.

Tesla планує зосередитись на тому, щоб розмістити всі елементи керування всередині автомобіля на кермі та центральному сенсорному екрані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-