Firefox вводить функцію блокування автозапуску відео

Firefox вводить функцію блокування автозапуску відео

Укрінформ
Користувачі Firefox, нарешті, отримають можливість заблокувати відео та аудіо, які часто починають грати автоматично при відкриванні веб-сайтів. 

Функція, що вже вбудована в Apple Safari і Google Chrome браузери, відтепер стане доступна й у Firefox Nightly, останній тестовій версії популярного веб-браузера Mozilla, повідомляє CNET.

Браузер за замовчуванням запитуватиме користувачів, чи дозволяють вони веб-сайту автоматично відтворювати відео зі звуком. Користувачі також зможуть перейти на вподобані сторінки та заблокувати всі можливості автозапуску сайтів. Блокування автозапуску - це приклад того, як веб-переглядачі стають все більш персоналізованими та зручними у використанні.

Результатом є веб-простір, який має бути менш дратівливим для більшості користувачів. Параметр блокування автозапуску поки працює лише в тестовій версії Nightly Firefox, але в жовтні розробник планує вмонтувати його в основну версію браузера.

Читайте також: Apple представила оновлені MacBook Pro

Оновлення також включає функцію, що блокує сайти рекламодавців, які запускають програмне забезпечення, що відстежує діяльність користувачів в Інтернеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-