Walmart і Microsoft об’єднуються для співпраці проти Amazon

Walmart і Microsoft об’єднуються для співпраці проти Amazon

Укрінформ
У вівторок роздрібний гігант Walmart оголосив про початок стратегічної співпраці з Microsoft для боротьби із конкурентами, зокрема Amazon. 

Як повідомляє CNN, угода на п'ять років включає повне використання хмарних технологій і штучного інтелекту Microsoft, в тому числі Microsoft Azure і Microsoft 365, які покликані зробити шопінг швидшим і простішим для покупців.

Згідно з однією із частин угоди, інженери Walmart і Microsoft об'єднаються для того, щоб перевести значну частину даних із walmart.com і samsclub.com на Azure, додав Walmart.

В той же час Walmart подвоїть свою активність на ринку електронної торгівлі, щоб легше конкурувати з Amazon. Microsoft допоможе ліквідувати каси і черги в магазинах.

Технології Microsoft допоможуть Walmart йти в ногу з часом та Amazon Go, високоавтоматизованим магазином електронної комерції.

Читайте також: Засновник Amazon став найбагатшою людиною в сучасній історії

Розробник програмного забезпечення Windows продемонстрував технології торговим представникам з усього світу і провів переговори про подальшу роботу із Walmart.

Завдяки партнерству Walmart планує захистити себе від амбіцій Amazon щодо роздрібної торгівлі, а також збільшити свою популярність онлайн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-