Google запускає два музичних сервіси

Google запускає два музичних сервіси

Укрінформ
Компанія Google запускає два нових сервіси YouTube Music та YouTube Premium.

Про це повідомляє The Verge.

"Компанія Google розбиває свою преміум послугу YouTube Red на дві нові пропозиції: послугу для потокової передачі YouTube Music, безкоштовно з рекламою або без неї за 9,99 доларів США на місяць, і послугу для оригінального відеоконтенту YouTube Premium за ціною 11,99 доларів США на місяць", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють у Google, перевага в YouTube Music полягатиме в тому, що сервіс зможе поєднувати всі офіційні версії пісень з доступом до "тисячі" пов'язаних плейлистів, реміксів, обкладинок, живих версій і, звичайно ж, музичних відеокліпів.

Що стосується іншого сервісу - YouTube Premium, то компанія розширить вибір серій і фільмів. Передплатники нової послуги також зможуть дивитися оригінальний контент YouTube без реклами, відтворювати відео у фоновому режимі, завантажувати відео для перегляду в режимі офлайн.

Читайте також: Google запланував ребрендинг свого хмарного сховища

Зазначається, що YouTube Music розпочне роботу у вівторок, 22 травня. Спочатку новий сервіс буде працювати країнах, де нині працює YouTube Red, а "у найближчі тижні" планується розширити сервіс й на інші країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-