У Nissan очікують різкого зростання продажів електромобілів і гібридів

У Nissan очікують різкого зростання продажів електромобілів і гібридів

Укрінформ
Керівництво японської автомобілебудівної компанії Nissan заявило, що вже в найближчому майбутньому велика частка прибутку фірми буде припадати на екологічні автомобілі.

Про це пише nhk.or.jp

"Електромобілі і транспортні засоби з гібридною силовою установкою в даний час складають 20% продажів компанії в Японії. У керівництві вважають, що цей показник зросте до 50% до 2025 фінансовому році", - наголошується в повідомленні.

Читайте також: Імпорт електрокарів в першому кварталі збільшився на 217% - Кабмін

До кінця 2022 фінансового року виробник планує випустити три нові електромобіля, а також 5 моделей гібридних автомобілів, які ця компанія називає "e-Power".

Автомобілі з гібридною силовою установкою e-Power" при необхідності використовують невеликий бензиновий двигун для зарядки потужного акумулятора. Колеса автомобіля приводяться в рух виключно електромотором.

Читайте також: У Швеції відкрилася дорога, яка заряджає електромобілі

Компанія Toyota розраховує, що до 2030 року електромобілі та гібриди будуть складати приблизно половину її сукупних продажів по всьому світу. Фірма Honda розраховує, що до цього ж році такі автомобілі будуть складати дві третини її моделей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-