Лазерне гравірування в Києві. На клавіатурі і не лише

Лазерне гравірування в Києві. На клавіатурі і не лише

PR
Укрінформ
Гравірування лазером — найшвидший і якісний метод нанесення зображень, символів, букв на будь-який предмет.

Де і як замовити лазерне гравіювання у Києві, щоб отримати гарантований результат? Читайте про це в нашій статті!

Послуги лазерного гравіювання — терміново, недорого і якісно

Багатьом користувачам MacBook та інших ноутбуків знайома ситуація, коли на клавіатурі є тільки латинські символи (без кирилиці). Звичайно, на такому комп'ютері незручно набирати текст, доводиться шукати наклейки з російськими/українськими знаками. Але хочемо вас запевнити, що час наклейок залишилося давно в минулому, зараз існує набагато більш якісний і естетичний спосіб додати потрібні букви. Це гравірування лазером, яку успішно надає київська компанія Gravirovka.ua. Крім того, дана послуга буде корисна не лише у випадку з клавіатурою, давайте розглянемо області застосування гравера.

Як додати кириличні символи на клавіатуру за допомогою лазера?

Якщо ви вперше почули про такий спосіб нанесення алфавіту на клавіатуру, варто дещо пояснити. Отже, лазерне гравіювання — це метод нанесення практично будь-якого зображення або символу на різну поверхню (пластик, метал, дерево, гума) за допомогою лазерного променя. Перевага даного способу в тому, що нанесене зображення не стирається з часом як фарба, адже лазер випалює (випаровує) найтонший верхній шар матеріалу. Це особливо вигідно для клавіатур з підсвічуванням — символи будуть підсвічуватися як заводські. Крім того, промінь настільки тонкий, що будь-яке зображення виходить точним і акуратним аж до мікронів.

Гравіювання лазером можна замовити для будь-якої клавіатури. Незалежно від розміру клавіш і їх розкладки — гарантується отримання необхідного результату. Це найкращий варіант для додавання кирилиці (російська, українська) або будь-якої іншої мови. Процес гравіювання проходить швидко і без додаткових дій з боку клієнта. Необхідно лише здати ваш ноутбук або окремо клавіатуру в сервіс, і в той же день робота буде готова. Що стосується вартості, то і вона більш ніж демократична — не дорожче набору наклейок які зітруться з часом. Лазерне гравірування на клавішах буде виглядати як на заводському виробі, нічим не відрізняючись від оригіналу. Це дає вагому підставу зробити вибір на користь даного методу!

Гравірування будь-яких написів, імен, малюнків, орнаменту на подарункової продукції

В наш час, щоб зробити подарунок оригінальним і незабутнім необхідно персоналізувати його. Незалежно від того, чи це сувенір для близької людини, або партія корпоративної продукції — лазерне гравіювання дозволяє зробити предмет унікальним. З її допомогою можна швидко і просто додати необхідний напис, емблему (символіку), візерунок або символ. Зверніть увагу, що лазер може наносити зображення практично на будь-якому матеріалі, а детальність і чіткість ліній - незрівняні. Це означає, що найдрібніший текст і деталі виглядатимуть приголомшливо точно і стильно.

Окремо варто згадати про красу вашої персональної техніки, надання їй індивідуальності. Зображення нанесені за допомогою лазерного променя добре виглядають на металевій кришці MacBook, iPhone або будь-якому іншому лептопі і телефоні. До цієї ж категорії входять планшети (iPad та ін), плеєри, флешки, павер банки і т. д. Це дозволить вам виділити ваш пристрій з маси подібних, додати йому персонального стилю, або просто позначити своїми ініціалами. Погодьтеся, коли йдеться про індивідуальність — будь-яка дрібниця відіграє важливу роль!

Замовити лазерне гравіювання можна в Києві, надає послуги сервіс Apple BashMac. Як ми згадували, вартість робіт невисока, замовлення виконуються терміново того ж дня. Залишається відвідати компанію, контакти якої ми наводимо нижче.

СЦ BashMac

https://gravirovka.ua

Адреса: м. Київ, вул. Пушкінська, 34

Тел.: (044) 360-61-16

Центр міста, поруч з м. Льва Толстого

та вул. Велика Васильківська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-