Зарядні станції Supercharger зможуть використовувати не всі - Tesla звузила список

Зарядні станції Supercharger зможуть використовувати не всі - Tesla звузила список

Укрінформ
Компанія Tesla внесла зміни e правила використання зарядних станцій Supercharger. Згідно з приміткою на сайті автовиробника, зарядні станції рекомендується використовувати виключно в особистих цілях.

Про це пише ЦТС з посиланням на Electrek.

"У разі ж, якщо транспортний засіб використовується як таксі, або для доставки товарів чи послуг, для комерційних перевезень або в разі якого-небудь іншого типу комерційного використання машини, у Tesla просять уникати використання зарядних станцій. Те саме стосується і урядових автівок", - йдеться у публікації.

Спочатку Supercharger створювався для тих власників електромобілів Tesla, які з певних причин не змогли зарядити свої авто вдома або на роботі.

Читайте також: Tesla випустила портативну батарею для смартфонів

Що ж стосується комерційних і урядових організацій, їм компанія-виробник найпопулярніших електрокарів обіцяє надати інший спосіб зарядки.

При цьому в Tesla наголошують, що компанія в жодному разі не забороняє кому-небудь використовувати свої зарядні станції, але просить "змінити поведінку". Втім, в майбутньому Tesla залишає за собою право повністю заблокувати використання Supercharger комерційним і державним організаціям, щоб гарантувати можливість зарядки авто приватним власникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-