"Розумні" камери допоможуть поліцейським визначати злочинців

Фото
Укрінформ
Модернізовані камери зі штучним інтелектом можуть розпізнавати людей, автомобілі, зброю і навіть підозрілу поведінку.

Про це повідомляє Payspace Magazine із посиланням на cnn.com.

"Coban Technologies – технологічна компанія зі штаб-квартирою в Г'юстоні – анонсувала запуск модернізованої версії камер з штучним інтелектом для поліцейських автомобілів, здатних ідентифікувати людей, автомобілі, зброю і навіть підозрілу поведінку", - йдеться у повідомленні.

Камери реагують набагато швидше за людей, вони ідентифікують інші автомобілі, перехожих та водіїв, а також можуть визначити підозрілу поведінку.

Фото: money.cnn.com

Coban Technologies намір перетворити свій проект на цілу платформу, що дозволить іншим розробникам вдосконалювати камеру, наприклад, за допомогою спеціального додатку, що розпізнає зброю.

Читайте також: В ОАЕ створили перше в світі міністерство штучного інтелекту

Існуюча версія смарт-камери розпізнає об'єкти лише на записаному нею відеопотоці. Розробники повідомляють, що в перспективі мають намір створити камеру, яка аналізуватиме поведінку людей прямо на вулицях в режимі онлайн.

360-градусний огляд кожному поліцейському автомобілю зможуть забезпечити 6 камер Coban Technologies. У компанії запевняють, що такі смарт-камери не порушуватимуть приватність і не втручатимуться у приватне життя оточуючих, а лише допоможуть поліцейським ефективніше виконувати свою роботу.

Фото: 601attorney.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-