Google Chrome отримав масштабне оновлення

Google Chrome отримав масштабне оновлення

Укрінформ
Компанія Google випустила 62 версію браузера Chrome для операційних систем Windows, MacOS і Linux.

Про це повідомляє Internetua з посиланням на itnews.com.

"Оновлена версія інтернет-браузера буде попереджати про потенційні ризики безпеки, коли користувачі вводять дані на незашифрованому веб-сайті. Крім того, у новій версії виправлені 35 вразливостей безпеки", - йдеться у публікації.

Оновлення Chrome відбуваються у фоновому режимі, таким чином, більшість користувачів можуть просто перезапустити браузер, щоб встановити останню версію.

У новій версії Chrome 62 буде попереджати користувачів про те, що сайт небезпечний, якщо він: а) не зашифрований цифровим сертифікатом; б) користувач починає заповнювати поля форми на сторінці.

Крім того, всі сторінки проглядаються в режимі "Інкогніто" Chrome, для того, щоб отримувати всі можливі попередження. У даному випадку користувачі побачать текст "небезпечно" в лівій частині адресного рядка.

Також в Chrome 62 підтримуються змінні шрифти OpenType, які об'єднують у собі кілька розмірів шрифтів і стилів в одному пакеті, що дає розробникам сайту велику гнучкість у створенні привабливих сторінок.

Читайте також: Google Chrome пропонує смарт-засіб проти нав'язливої реклами

Оновленнями також передбачена підтримка розширеного API Network Infomation (інтерфейс прикладного програмування), який забезпечує показники продуктивності з'єднання браузера.

Компанія Mountain View оновлює Chrome кожні 6-7 тижнів. Останній раз Chrome версії 61 був оновлений 6 вересня. Наступне оновлення Chrome 63 повинно з'явитися 3-9 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-