Microsoft вмонтує перекладач тексту у Word

Microsoft вмонтує перекладач тексту у Word

Укрінформ
Microsoft нарешті додає вбудовану функцію перекладу у Word. Компанія представила нову функцію перекладача у Word для Windows, яка дістала назву Word Translator.

Про це пише портал Hitechnews.

"Microsoft планує перенести Word Translator у Word на Mac у найближчий час, а підтримка Android і iOS, швидше за все, прийде пізніше", - йдеться у публікації.

Перекладач Word працює на службі перекладача Microsoft. Він дозволяє переводити повний текстовий документа або вибір слів, фраз і пропозицій з однієї мови на іншу декількома клацаннями миші.

На даний час функція підтримує в загальній кількості 60 мов, але переклади на 11 мов засновані на технології "нейронної трансляції" Microsoft.

За даними компанії, переклади цих 11 мов будуть набагато краще за якістю і швидкістю. На даний момент Microsoft Translator використовує нейронні мережі для перекладу на арабську, китайську, англійську, французьку, німецьку, італійськуй, японську, португальську, російську та іспанську мови, але компанія з часом додаватиме підтримку для більшої кількості мов.

Читайте також: Музичний сервіс Microsoft не витримав конкуренції з Apple Music і Spotify

World Translator доступний у Windows Office Insiders в Fast Ring сьогодні — шукайте версію build 8613.1000.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-