iPhone X: Apple розкрила таємницю року

iPhone X: Apple розкрила таємницю року

Фото, відео
Укрінформ
Американська "Яблучна компанія" представила у вівторок під час офіційної прес-конференції в Купертіно найочікуванішу новинку року – смартфон десятого покоління iPhone X.

Презентація стала справжньою інтригою прес-конференції й відбулася одразу після представлення публіці iPhone8, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми представляємо в цьому театрі, продукт, який визначить тон наступному десятиліттю", -  зазначив генеральний директор Apple Тім Кук.

Смартфон виглядає як мінімум незвичайно, маючи суцільний екран, скляну задню частину та металевий ободок. Гаджет отримав 5,8-дюймовий OLED дисплей Super Retina з роздільною здатністю 2436х1125.

Головна відмінність його дизайну від попередників – відсутність кнопки Home, що, в принципі, було очікуваним кроком від Apple після кількох витоків інформації напередодні. Але далі – технології майбутнього.

Телефон тепер розблокується від погляду на нього – він сканує обличчя, користуючись картою з приблизно 30 тис. інфрачервоних точок. Цю технологію, яка отримала назву Face ID, забезпечує нейронний процесор, здатний здійснювати 600 млрд операцій за секунду. При цьому сканування фотографії власника не забезпечить розблокування гаджета – йому потрібно живе інфрачервоне зображення.

Читайте також: Скляний корпус і надшвидкий біонічний чіп: Apple показала новий iPhone8

Телефон також пропонує функцію Animoji, тобто можливість робити іконки емоджі з виразу свого обличчя.

iPhone X позаду має 12-мегапіксельні камери з лінзами світлосилою f/1,8 та f/2,4 з подвійною стабілізацією. Вони вмонтовані вертикально (не горизонтально, як в попередніх моделях) на задній частині телефону. Більші можливості отримала фронтальна камера.

В пристрої працює процесор A11 Bionic, такий самий як і в iPhone8. Він також має безпровідний зарядний пристрій. Вартість iPhone X стартуватиме від 999 доларів у США. Оформлення попередніх замовлень почнеться 27 жовтня, перші покупці можуть отримати нову модель вже 3 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-