Samsung відновив лідерство на ринку смартфонів

Samsung відновив лідерство на ринку смартфонів

Укрінформ
За даними IDC, виробники продали загалом 344,3 млн смартфонів по всьому світу в першому кварталі 2017 року. Поставки в результаті зросли на 3,4% в річному порівнянні.

Про це пише портал Newsyou.

"Samsung відновив лідерство на світовому ринку смартфонів, незважаючи на відсутність зростання в річному порівнянні", - йдеться у публікації.

Як зазначається, значні знижки на Galaxy S7 і S7 edge допомогли швидко розпродати торішні флагмани і поступитися місцем новим S8 і S8+. Моделі J-Series і A-Series показали хороші результати як на ринках, що розвиваються, так і на розвинених, завдяки флагманському дизайну за більш доступними цінами.

Продажі Apple трохи знизилася і у першому кварталі цього року склали 50,7 млн смартфонів у порівнянні з 51,2 млн у першому кварталі минулого року. Apple представила оновлений iPhone SE з великим об'ємом пам'яті 32 ГБ і 128 ГБ), а також оновила свій флагманський смартфон, представивши модель в серії (Product) Red.

Читайте також: Samsung випадково "засвітив" свій новий флагман

Huawei зберегла своє панування в Китаї, збільшивши поставки на майже 23%, з 28,1 до 34,6 млн смартфонів за квартал. Huawei знову продемонструвала стабільні результати в преміум-сегменті з серіями пристроїв P і Mate, та в доступному сегменті з марками Y Series і Honor. Зазначається, що хоча Huawei і продала понад 5 млн смартфонів Mate 9 з моменту запуску в листопаді, в США пристрій і бренд в цілому не змогли привернути достатньо уваги споживачів. В IDC вважають, що американський ринок є ключовим для компанії, якщо вона прагне потіснити двох лідерів ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-