Ілон Маск показав безпілотний електробус для підземних тунелів

Ілон Маск показав безпілотний електробус для підземних тунелів

Фото
Укрінформ
Ілон Маск презентував безпілотний електричний автобус, призначений для пересування підземними тунелями зі швидкістю до 200 км/год.

Об этом сообщает Автоцентр

"Засновник і керівник Tesla Ілон Маск представив новий транспортний засіб – безпілотний електричний автобус. Щоправда, створили його не інженери Tesla, а фахівці іншої компанії Маска – The Boring Company", - вказується в повідомленні.

The Boring Company, як відомо, розробляє мережу підземних тунелів. Новий електробус Маска – частина проекту транспортної системи, представленого раніше The Boring Company. Пересуватися він буде тільки тунелями: таким чином розробники планують розвантажити наземний громадський транспорт.

Нагадаємо, раніше Ілон Маск презентував проект електричної платформи, яка перевозитиме тунелями автомобілі в повністю автономному режимі. Безпілотний автобус з технічної точки зору мало чим відрізняється від цього візка, однак доповнений пасажирським салоном. Новий електробус зможе розганятися в тунелі до 200 км/год. Пересуватися він буде виключно в автономному режимі, адже ніяких органів керування в нього немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-