Twitter відкликав позов до уряду США

Twitter відкликав позов до уряду США

Укрінформ
Інтернет-компанія Twitter Inc. відкликала позов до влади США, після того як та, в свою чергу, відкликала вимогу розкрити дані людини або групи осіб, які стоять за обліковим записом "Альтернативна імміграція".

Про це повідомляє BBC.

Аккаунт має підзаголовок "Імміграційний опір" і позиціонує себе як ресурс, що надає інформаційну допомогу легальним мігрантам, включно з тими, кого торкнувся указ президента США Дональда Трампа про заборону на в'їзд в країну.

У четвер представники Twitter повідомили, що влада надіслали їм запит на розкриття персональних даних тих, хто веде цей мікроблог.

У твітах "Альтернативної імміграції" інколи згадувалося, що люди, які відповідають за цей аккаунт, є співробітниками управління митниці і прикордонної охорони міністерства внутрішньої безпеки США, критично налаштованими щодо імміграційних ініціатив Трампа.

Компанія відмовилася йти назустріч владі, пославшись на свободу слова, і подала позов проти уряду.

Мін'юст США, який представляє в суді всі урядові структури, якщо проти них подаються позови, в п'ятницю відповів Twitter, що прохання чиновників про розкриття ідентичності більше не є чинним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-