Новинки Женевського автосалону - 2017

Новинки Женевського автосалону - 2017

Фото
Укрінформ
У Женеві 6 березня стартував автосалон.

Для публіки він відчинить двері у четвер. У центрі уваги цьогорічного шоу - спортивні авто. У заході беруть участь 200 експонентів з 30 країн.

DW відібрало найцікавіші новинки.

Найбільшою новиною цьогорічного Женевського автосалону стане придбання Opel французькою компанією Groupe PSA. Але, в будь-якому разі, німці презентують нову версію Insignia, додавши до назви Grand Sport. Ціна такого авто з доволі непоганим оснащенням - від 26 тисяч євро.

Peugeot вирішив представити в Женеві прототип моделі Instinct. Саме так французи уявляють авто, якому не потрібен водій; а підключенням його до інтернету опікується Samsung.

Крім Peugeot, одним з головних брендів PSA є Citroën. У Женеві французький автовиробник представить дві концепції кросоверів - наприклад, ось цей футуристичний C-Aircross Concept.

Ще зарано казати, але ця нова модель купе Arteon має стати новим флагманом VW. Її зроблено в абсолютно новому дизайні і по ціні вона займе ступінь вищу за Passat.

462 кінські сили і водночас лише 2,5 літра на 100 кілометрів? Завдяки електроприводу поруч з шестициліндровим двигуном Panamera 4 E-Hybrid повинен виконати таку обіцянку. Універсал Sport Turismo буде вперше представлений в Женеві.

Mercedes Benz Cars - підрозділ компанії Daimler - упродовж лише одного року повністю обновив свою серію автомобілів бізнес-класу. Досі в ній бракувало лише кабріолету, оцінити який можна в Женеві.

Mercedes G-класу виробляється вже доволі тривалий час. Виробник не без гордощів називає цю модель "іконою бездоріжжя". Але тепер це авто можна отримати у супер розкішній версії, а саме - Maybach G650 Landaulet. 

Поки VW або Opel домінували в головних стрічках новин, BMW тихенько робив свою справу. Не вибив його з концепції навіть той факт, що Daimler відібрав у баварця корону преміум-класу. Тепер мюнхенський концерн, презентуючи нову модель п'ятої серії, переходить у рішучий наступ.

Іспанська "дочка" Volkswagen - Seat - випускає на старт п'яте покоління своєї моделі Ibiza. Комплектація виглядає занадто скромною, оскільки під її капотом встановлено лише однолітровий двигун TSI. Проте авто можна придбати менш ніж за 15 тисяч євро - з червня у продажу.

У 1930 році Генрі Форд особисто, разом з тодішнім міським головою Конрадом Аденауером, заклав фундамент заводу Ford у Кельні прямо на березі Рейну. Починаючи з 1976 року, тут головним чином виробляють модель Fiesta - її восьме покоління дебютує цього року в Женеві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-