Укроборонпром привіз до Індонезії керовані ракети й АН-178

Укроборонпром привіз до Індонезії керовані ракети й АН-178

Укрінформ
Державний концерн “Укроборонпром” представляє розробки оборонно-промислового комплексу на 7-й Міжнародній виставці оборонних технологій “INDO DEFENCE-2016 Expo & Forum” (м. Джакарта, Індонезія).

Про це повідомляє прес-служба концерну.

«Індонезійська виставка охоплює практично весь спектр озброєння і військової техніки, що застосовуються в сухопутних військах, військово-повітряних і військово-морських силах країн Південно-Східної Азії. “INDO DEFENCE” користується підтримкою Міністерства оборони Індонезії та визнаний в галузі як місце для презентації, навчання, спілкування та ведення бізнесу, де зустрічаються більш 20 тисяч відвідувачів-фахівців і понад 670 компаній з 49 країн, що демонструють новітні технології та системи», - йдеться в повідомлені.

На стенді концерну представлено протитанковий ракетний комплекс, авіаційні керовані ракети, станції РЛС, міномети, автоматичні гармати, сучасна бронетехніка з новітніми бойовими модулями, а також унікальний транспортний літак АН-178. Загалом представлено 37 експонатів від 16 підприємств-учасників “Укроборонпрому”.

Делегація Концерну націлена на активний діалог з представниками інших держав. Головна мета - налагодження обміну досвідом і технологіями, прискорення реалізації програми імпортозаміщення та пошук нових партнерів.

Участь у таких заходах, як “INDO DEFENCE”, є важливим аспектом успішного розвитку оборонно-промислового комплексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-