Українці створили

Українці створили "розумне яйце" для кулінарів

Відео
Укрінформ
Українські розробники створили цікавий гаджет для розумної кухні — HelloEgg. Це кухонний асистент на голосовому управлінні, який може надавати швидку кулінарну допомогу в режимі реального часу.

Про це повідомляє ain.ua.

"Пристрій виконано у вигляді яйця з дисплеєм на маківці, на який транслюються покрокові відео з приготування різних страв. А ще він уміє підтримувати бесіду завдяки вбудованому штучного інтелекту та чарівно блимає одним єдиним, але таким зворушливим електронним оком", - повідомляється у публікації.

Як зазначається, управляти пристроєм можна за допомогою голосових команд (частково HelloEgg управляє команда підтримки, але лише у тому випадку, якщо не справляється з запитом). А якщо під час готування ви занудьгуєте, з ним можна просто поговорити про життя, Всесвіт і взагалі про все. Причому спілкується HelloEgg досить емоційно, зображуючи своїм оком різні цілком людські реакції.

При бажанні HelloEgg може транслювати музику з Spotify та інших музичних сервісів, а також новини, прогноз погоди та інші цікавинки з інтернету. Звичайно, у нього вбудовані всілякі таймери, які застрахують кулінарів-початківців від пригорілої гречки або недосмаженого біфштекса.

Покликання HelloEgg — допомогти людям готувати здорову їжу, економити на ресторанах, допомагати вирішувати побутові проблеми та просто розважати, поки ви стоїте біля плити.

«Ми провели дослідження і з'ясували, що 400 годин в рік людина проводить на кухні, а це три роки життя. Ми зрозуміли, що сучасний кулінарний асистент не повинен обмежуватися тільки голосовими інструкціями та музичним стримінгом — в ньому також має бути відео та людська допомога в реальному часі, а також багато іншого», — пояснив Дмитро Шемет, СЕО компанії RND64, яка створює продукт.

Про ціну на гаджет поки не говорять, обіцяють лише, що він буде дешевше за найближчий аналог-конкурент Amazon Echo.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-