Apple представила iPhone 7 та iPhone 7 Plus

Apple представила iPhone 7 та iPhone 7 Plus

Укрінформ
Всесвітньо відома компанія Apple представила довгоочікувану шанувальниками нову лінійку смартфонів iPhone сьомої серії, а також ряд інших технологічних розробок та програмного забезпечення.

Традиційна щорічна презентація відбулася в середу в Сан-Франциско, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Це найкращий з iPhone, які ми коли-небудь створювали", - зазначив під час презентації генеральний директор компанії Тім Кук.

Новинка від Apple вийшла, як і раніше, у двох варіантах – iPhone 7 та iPhone7 Plus. При цьому виправдалася лише частина прогнозів щодо нововведень у наступній серії смартфонів.

Так у корпусі зник 3,5-міліметровий роз'єм для навушників. Їх тепер можна буде підключати через перехідник до роз'єму зарядки телефону, який в компанії обіцяють поставляти в комплекті з новими смартфонами. Крім того, можна буде підключити навушники через Bluetooth, які, до речі, також були представлені на презентації в революційно-оновленому вигляді під назвою AirPods.

Смартфони отримали нові чіпи A10 Fusion, які у 120 разів швидше, ніж процесор першого "айфону". Модель Plus нового iPhone обладнана камерою з двома об'єктивами, яка претендує на професійний клас фотографії. Причому, один об'єктив виконуватиме задачі теле- фотозйомки, другий – ширококутний. Нові iPhone стали тонкішими, помітно покруглішали форми, збільшено заряд батареї (до 12-13 годин роботи).

Крім того, телефони офіційно стали водозахисними попри те, що тепер у них вмонтовані по два стереодинаміки. Телефон оснащатиметься новою операційною системою iOS10, яка вийде вже через тиждень. Очікується, що у продаж нова лінійка від Apple вийде 16 вересня.

Ціновий діапазон на iPhone 7 починатиметься від $649, iPhone 7 Plus - від $769 у Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-