Приємний перегляд фільму зі смартфона, як в кінотеатрі

Приємний перегляд фільму зі смартфона, як в кінотеатрі

Фото
Укрінформ
Кишенькові проектори, які сумісні зі смартфонами та іншими електронними девайсами, дозволяють дивитися фільми, проектуючи велике зображення на будь-яку поверхню.

Про це пише 4pda.

Наприклад, можна використовувати лінзи. Смартфон розташовується на підставці за лінзою, а збільшене зображення буде проектуватися на скло перед телефоном. Особливо зручно використовувати таке пристосування, якщо компанія не надто велика.

Якщо подивитися новий шедевр кінематографу зібралася «гучна» компанія, на допомогу прийде проектор з картону, який потрібно зібрати самому. Смартфон встановлюється всередині, а система лінз спроектує зображення з екрану на стіну. Рухомі частини корпусу дозволяють відрегулювати фокусну відстань і налаштувати різкість картинки. Максимальна діагональ смартфона, який можна встановити всередину, становить приблизно 5,7 дюйма (160х80 мм).

Втім, усі вищенаведені девайси є всього лише "милицями" і ніколи не замінять повноцінних проекторів.

Наприклад, кишеньковий DLP-проектор P1 здатний створювати зображення з роздільною здатністю 1280х800 пікселів на відстані від 0,3 до 3 метрів. Вбудований акумулятор гарантує роботу до 2 годин. Для підключення смартфонів і іншої електроніки в корпусі присутній ряд роз'ємів, починаючи від USB і HDMI і закінчуючи слотом для карт пам'яті.

Також сьогодні на ринку присутні проектори з попередньо встановленою операційною системою Android і графічним інтерфейсом управління. Наприклад, до проектора M6 можна підключити смартфон по Bluetooth або Wi-Fi. У комплекті поставляється окремий пульт дистанційного керування. Максимальна яскравість становить 1 500 лм.

Серед пристроїв у високому ціновому діапазоні увагу варто звернути на проектор від Coolux, який сумісний практично з усіма електронними пристроями, будь то смартфон на iOS, Android або Windows Phone, ігрова приставка або комп'ютер. Це одна з небагатьох доступних на ринку моделей, яка підтримує технологію Apple AirPlay. Крім того, Coolux має порівняно малі габарити: 146 х 76 х 15,8 мм. Усередині встановлений акумулятор на 5 000 мАг, що забезпечує кілька годин автономної роботи. У Coolux присутній окремий роз'єм для навушників, що дозволяє дивитися фільми, не відволікаючи оточуючих зайвим шумом.

Також, на ринку присутні кишенькові проектори з підтримкою MHL і micro HDMI. Дані моделі повністю сумісні з Android-смартфонами і за рахунок вбудованого акумулятора може виступати в якості зовнішнього акумулятора для смартфонів, поповнюючи їх акумулятор майже на 70%.

Для iOS-пристроїв з 30-піновими роз'ємами пропонується сумісний проектор з мінімальними розмірами і максимальною портативністю. Використовуючи перехідники 30pin-8pin можна також підключати пристрої з Lightning.

Продовжуючи тему iOS-сумісних проекторів, не можна не згадати про кишеньковий міні-проектор у вигляді чохла для iPhone. За рахунок своєї конструкції такий проектор не займає багато місця, при цьому володіє вбудованим динаміком і акумулятором на 2 100 мАг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-