Яценюк відкрив перший ІТ-інкубатор в Україні

Яценюк відкрив перший ІТ-інкубатор в Україні

Укрінформ
Україна може стати лідером у Європі, оскільки має сильну та розумну молодь, здатну у майбутньому вивести нашу державу на перші позиції.

Про це Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявив у суботу на відкритті першого в Україні некомерційного інкубатора ІТ-проектів на основі відкритих даних «1991 Open Data Incubator», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ця країна має всі шанси стати лідером у Європі, тому що ми маємо найважливіший потенціал – інтелект. Якщо ще десять років тому усі думали, що найважливіший потенціал – це газ чи нафта, то подивіться на ціни і спитайте у росіян. Якщо раніше увесь світ думав, що основний капітал – це грошовий капітал, в заводах...то зараз я вважаю, що сильний мозок, тільки сильний талан та розум здатний розвивати усе інше», - сказав Яценюк присутнім молодим ІТ-спеціалістам.

За його словами, в сучасному світі кожна людина, яка має ідеї, має розум, талан та бажання, є основним драйвером. Він закликав присутніх не зупинятися в саморозвитку, бо «якщо кожен буде робити сам себе, ми зробимо нашу країну». «Немає на кого чекати та думати про те, що хтось прийде та щось змінить. Ви ж не чекаєте, правда? Ви самі робите. І якщо ми разом будемо рухатися... Україна буде лідером», - підсумував Прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-