Україна і Емірати хочуть разом розвивати авіапромисловість

Україна і Емірати хочуть разом розвивати авіапромисловість

Укрінформ
Україна і Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) мають намір приступити до реалізації спільних проектів в авіаційній промисловості.

Про це у Фейсбуці повідомив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Руслан Корж за підсумками зустрічі української делегації в Дубаї, що відбулася в рамках міжнародної виставки Dubai Air Show 2015.

"Була зустріч з високопоставленим членом уряду ОАЕ на тему спільних проектів. Підсумки: потенційні проекти направляємо протягом місяця, потім приймаємо делегацію в Україні і виходимо на конкретний результат", - повідомив заступник міністра.

Він підкреслив важливість практичної сторони співробітництва з ОАЕ. "Цитата від нашого візаві: "У вас феноменальні інженери, вони можуть створити в буквальному розумінні все, що завгодно. Але ви не вмієте організувати те, що могло б принести результат". Вам було б соромно від цих слів? Мені - так. Тому будемо виправляти", - написав Корж.

Заступник міністра також повідомив, що відвідав в Шарджі сервісний центр Мотор-Січі, а також ще одну міжнародну компанію, що працевлаштувала понад 200 українських інженерів, техніків і льотчиків.

Як повідомляло агентство, українська делегація на чолі з першим заступником секретаря РНБО України Олегом Гладковським бере участь у міжнародній аерокосмічній виставці "Dubai Air Show 2015". На виставковому майданчику представлені 160 літаків, у тому числі вітчизняний Ан-78.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-