Компанія МТС запустила власну 3G-мережу в Одесі

Компанія МТС запустила власну 3G-мережу в Одесі

Укрінформ
Компанія МТС оголосила про запуск в Одесі першої власної 3G-мережі.

22 вересня компанія МТС повідомила про запуск в місті Одесі першої власної 3G-мережі. Тепер абоненти зможуть користуватися мобільним інтернетом на швидкості до 42 Мбіт/сек. Протягом тижня компанія проводитиме тонке налаштування мережі в умовах реального навантаження. Після його завершення мережа буде запущена в повномасштабну експлуатацію.

Коментуючи запуск першої власної 3G-мережі компанії МТС, директор з маркетингу Олег Решетін відзначив «Проаналізувавши моделі споживання 3G, ми прийшли до тарифної стратегії, яка кардинально відрізняється від усього, що сьогодні є на ринку. Для такої молодої в Україні послуги, як 3G, стратегічно правильно не обмежувати абонентів високою вартістю або урізаними пакетами трафіку, змушуючи рахувати мегабайти та кошти на рахунку, а спочатку сформувати культуру користування. Тому наші абоненти отримали кардинально нову якість, швидкість 3G і – жодного підвищення цін. Навпаки, для того, щоб одесити відчули всі переваги тієї швидкості, яку ми їм пропонуємо, ми надали 4 Гігабайти мобільного інтернету для користування в будь-якому тарифі. Цього з запасом вистачить на тести швидкості, перегляд потокового відео, соціальні мережі, музику і онлайн-ігри».

Користуватись швидкісним мобільним 3G-інтернетом зможуть абоненти не тільки Одеси, але й населених пунктів передмістя, серед яких Південне, Чорноморка, Фонтанка, Крижанівка, Ліски, Іллічівка, Набережне, Великодолинське, Олександрівка, Іллічівськ, Біляри, Вапнярка та Холодна Балка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-