У московському міському суді допитують головного свідка у справі Сущенка

У московському міському суді допитують головного свідка у справі Сущенка

Укрінформ
У Московському міському суді, де проходять попередні слухання у справі незаконно заарештованого в Москві кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, починається допит головного свідка обвинувачення.

Про це написав адвокат журналіста Марк Фейгін у Twitter.

"На суді Сущенка починається допит головного свідка звинувачення", - написав він.

Як повідомляв раніше Фейгін, на попередніх слуханнях у справі Сущенка обвинуваченням було заявлено лише два свідки.

"Насамперед, хочу підкреслити, що мій підзахисний не визнає провину "в повному обсязі", тобто Сущенко повністю заперечує звинувачення. Тепер про те, як складаються судові засідання. Коректно, шанобливо, без жорсткого тиску, яке мені доводилося зустрічати в інших справах. Також заявлені лише 2 свідки (один – основний свідок звинувачення, один – родич Романа), а не 4. Ми не стали з цим сперечатися. Виходячи з усього цього, можу припустити, що суд пройде швидко – протягом квітня", - сказав Фейгін.

Читайте також: Сьогодні продовжаться слухання у справі Сущенка

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому висунули звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ це спростували.

24 січня 2018 року Московський міський суд продовжив термін утримання під вартою Сущенка на два місяці - до 30 березня 2018 року.

Фото: detector.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-