Московський суд розгляне ще одну апеляцію на арешт Сущенка

Московський суд розгляне ще одну апеляцію на арешт Сущенка

Укрінформ
Московський міський суд у четвер, 18 січня, розгляне апеляційну скаргу на рішення про продовження арешту українському журналісту Роману Сущенку.

Про це його адвокат Марк Фейгін повідомив кореспондентові Укрінформу.

"У четвер, 18 січня, о 12.30 в Мосміськсуді буде розглянута моя апеляційна скарга на продовження арешту мого підзахисного до 30 січня", - сказав Фейгін.

За його словами, якщо не буде якихось несподіванок, то це буде остання апеляція на продовження арешту під час слідства, оскільки вже почнеться судовий процес. А в тих умовах арешт продовжує вже сам суд – як правило, строком на 6 місяців.

Читайте також: Фейгін переконаний, що Сущенка й інших політв'язнів обмінюватимуть поодинці

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було пред'явлено обвинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву.

27 листопада Мосміськсуд продовжив термін тримання під вартою Сущенка на два місяці - до 30 січня 2018 року. Суд може розпочатися наприкінці січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-