Порошенко зустрівся з дружиною та дітьми Сущенка

Порошенко зустрівся з дружиною та дітьми Сущенка

Фото
Укрінформ
У день народження журналіста Укрінформу Романа Сущенка Президент Петро Порошенко зустрівся з його дружиною Анжелою та дітьми Юлією і Максимом.

Про це повідомив у Твіттері прес-секретар Президента України Святослав Цеголко.

«У день народження журналіста Романа Сущенка Президент зустрівся з його дружиною і дітьми. Україна зробить все, щоб тебе визволити, Романе», - зазначив він.

"Сьогодні день народження вашого чоловіка, батька пана Романа. Дуже сильного і дуже шанованого українця, який зараз відомий кожному. Наша з вами зустріч – це маленьке вітання йому – і привітання з днем народження, і повідомлення, що ми пам’ятаємо про нього", - сказав Глава держави.

Порошенко наголосив, що і він, як Президент, і уряд, і Міністерство закордонних справ за його дорученням роблять все можливе задля якнайшвидшого повернення Романа додому. "Робимо все можливе, щоб він скоріше повернувся із "застінків КДБ", куди його абсолютно несправедливо запроторила російська влада, скоріше повернувся до нас в Україну, де його чекає Максим, Юля, чекає дружина і чекають всі українці, чекаю я, як Президент України", - сказав він.

"Йому зараз дуже нелегко. Він проходить через страшенні випробування. Але те, як він себе тримає, є зразком для багатьох", - додав Глава держави.

Раніше привітали з днем народження колегу, незаконно ув'язненого у Росії журналіста Укрінформу Романа Сущенка і закордонні кореспонденти Укрінформу. Вітання продовжують надходити. До акції долучився депутат Європарламенту від Польщі, член парламентської делегації до співпраці Євросоюз-Україна Міхал Боні та депутати Сейму Польщі Марцін Свенціцький і Цезарій Грабарчик.

Привітав Сущенка і Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Як повідомлялося, у середу, 8 лютого, до дня народження Сущенка в Укрінформі відкрилася фотовиставка його робіт та картин.

Власного кореспондента у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в "шпигунстві". Суд в Москві продовжив термін перебування журналіста під вартою до 30 квітня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-