Фейгін сказав, коли будуть результати експертиз у справі Сущенка

Фейгін сказав, коли будуть результати експертиз у справі Сущенка

Укрінформ
Марк Фейгін, адвокат собкора Укрінформу Романа Сущенка, незаконно затриманого у Москві, повідомив, що наступного тижня стануть відомі результати експертиз, призначених слідством.

Про це він розповів кореспонденту Укрінформу.

"Нарешті з'явилася новина щодо перебігу слідства. Нам повідомили, що наступного тижня нас ознайомлять з результатами експертиз. Яких саме – поки що не уточнили", - сказав Фейгін.

Раніше адвокат протестував у зв'язку з тим, що йому відмовили у залученні своїх експертів при проведенні призначених експертиз.

Як повідомлялося, 30 вересня власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка порушуючи міжнародні правила затримали у Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було пред'явлено звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву, у тому числі офіційно, заявивши, що воно не відповідає дійсності.

Термін утримання Сущенка під вартою був продовжений за рішенням Лефортовського суду до 30 січня 2017 року.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Як відомо, сьогодні Лефортовський районний суд продовжив перебування під вартою Роману Сущенку до 30 квітня. Міністерство закордонних справ України висловило рішучий протест у зв'язку з цим рішенням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-