У Києві видали книгу з матеріалами Сущенка

У Києві видали книгу з матеріалами Сущенка

Фото
Укрінформ
У Києві побачила світ книга «Париж: українські сезони в Культурно-інформаційному центрі 2011-2014 рр.», в якій використано матеріали власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, якого незаконно утримують у СІЗО в Москві.

Про книгу та роль Романа Сущенка у її створенні Укрінформу розповіли директор Культурно-інформаційного центру при посольстві України у Франції у 2011-2014 роках Олег Яценківський та упорядник книги - його дружина Наталія Набокова. 

«Ми дуже тісно співпрацювали. Він (Сущенко. - Ред.) висвітлював всі події, які відбувалися в культурному центрі: виставки, концерти і не лише українських митців, а й французів. Ціную його як професіонала дуже високого рівня, тому що він завжди був безвідмовним... І дуже якісно писав», - розповів Яценківський.

За його словами, текстові матеріали книги приблизно на 60% складаються з публікацій Сущенка, також більшість світлин у книзі були зроблені власкором Укрінформу. 

«Вихід цієї книги став можливим завдяки саме Роману Сущенку», - переконана упорядник книги Набокова. За її словами, Сущенко відвідував всі знакові події, добре знається на мистецтві, тому залюбки спілкувався з сучасними митцями, брав активну участь у висвітленні подій та навіть їхній організації.

Детальніше про діяльність Культурного центру, події, які висвітлював Роман Сущенко, читайте в інтерв'ю з Олегом Яценківським та Наталією Набоковою незабаром на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-