Фейгін каже, що приїзд Савченко до Москви створив проблеми у захисті Сущенка

Фейгін каже, що приїзд Савченко до Москви створив проблеми у захисті Сущенка

Укрінформ
Російський адвокат та правозахисник Марк Фейгін вважає, що візит народного депутата Надії Савченко створив йому додаткові проблеми у справі захисту ув'язненого українського журналіста Романа Сущенка

Таку думку він висловив у програмі "Студія Захід" на телеканалі Еспресо.

"Судіть самі. Я говорив про те, що Роман Сущенко приїхав 30 вересня у Москву з Парижа, а ввечері він вже був у в'язниці. Ви уявляєте !? Вранці ви в "Шарль де Голь", а ввечері вже в російській в'язниці. Ось я і кажу, що це дуже небезпечно українцям їздити і тут, раптом, така ініціатива з приїздом, спорадична", - зауважив Фейгін.

"У такій ситуації мої слова обнуляються, і заклики до родичів тих, хто сидять, обнуляються також", - аідкреслив адвокат.

За словами Фейгіна, візит Савченко вплинув на деяких близьких Романа Сущенка, які висловлюють бажання приїхати до Москви та підтримати бранця.

"Я ж повинен їх застерігати, я повинен навпаки говорити, що це небезпечно. Адже якщо їх візьмуть під варту, хто буде за це відповідати !? Не Надія ж Савченко а буде відповідати, а адвокат ", - обурюється він.

"До чого ми прийшли сьогодні. Авторитет Савченко, в силу суперечливого ставлення до неї, знижений. Мені, як адвокату Сущенка, кидають закиди, що ти нам звільнив Савченко, ми не будемо підтримувати тебе в твоїх зусиллях по звільненню Сущенка, тому що раптом це буде друга Савченко. Ось такі звинувачення", - додавФейгін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-