Звернення родини Сущенка до журналістів

Звернення родини Сущенка до журналістів

Укрінформ
Родина Романа Сущенка звертається до журналістів з проханням не турбувати його літніх батьків та дітей у пошуку коментарів про Романа Сущенка.

«Шановні журналісти!

У зв'язку з ситуацією, пов'язаною з незаконним затриманям ФСБ РФ власного кореспондента агентства "Укрінформ" Романа Сущенка, закликаємо засоби масової інформації не турбувати його родину, в першу чергу літніх батьків, які й так важко переносять останні події. Звертаємося з проханням не намагатися зв'язуватися з ними по телефону або особисто з метою отримання будь-яких коментарів, не порушувати їхній особистий простір, оскільки це негативно позначається на їхньому фізичному й моральному станах в і так непростих обставинах.

Дякуємо вам за підтримку, оперативне висвітлення ситуації, що, впевнені, сприятиме щонайшвидшому звільненню! З питань, що виникають, звертайтеся, будь ласка, безпосередньо в агентство "Укрінформ", яке ретельно стежить за ходом подій та оперативно сповіщає про них.

Сподіваємося на розуміння!», - йдеться у зверненні родини журналіста.

Нагадаємо: власного кореспондента "Укрінформу" Романа Сущенка у порушення всіх міжнародних правил затримали у Москві у п'ятницю, 30 вересня. Лише у другій половині дня 4 жовтня адвокат українського журналіста Марк Фейгін зміг потрапити до Лефортового, де тримають Сущенка. На побачення йому дали лише 15 хвилин.

Оцінюючи суть висунутих звинувачень, адвокат висловився доволі різко: "це ж фуфел!". Втім попри очевидну абсурдність ситуації та численні протести міжнародних організацій, Москва продовжує утримувати за гратами незаконно ув'язненого журналіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-