Художня гімнастка Нікольченко оголосила про завершення кар'єри

Художня гімнастка Нікольченко оголосила про завершення кар'єри

Укрінформ
Українка не потрапила до складу збірної на чемпіонат Європи.

21-річна художня гімнастка Влада Нікольченко у своєму Інстаграмі оголосила про завершення своєї професійної кар'єри, передає Укрінформ.

«Закриваю двері та впевнено лечу вперед, на зустріч новому. Я офіційно завершую свою спортивну карʼєру гімнастки. [...] На жаль, іноді буває багато несправедливості в нашому житті, я з цим стикаюсь, як і всі ми, але після одної [несправедливості] вирішила, що досить і це стане крапкою. Чи шкодую я про це? Ні, анітрошки», — написала художня гімнастка.

Нікольченко не потрапила до складу збірної України на ЧЄ, а менш ніж через неділю після його завершення оголосила про завершення кар'єри.

У минулому Влада Нікольченко — лідерка збірної України з художньої гімнастики. У 2019 році спортсменка вперше піднялася на п'єдестал чемпіонату світу та Європи, а також Європейських ігор, здобувши бронзові медалі.

Читайте також: Онофрійчук здобула дебютну медаль в кар'єрі на Євро з художньої гімнастики

У період з 2021 до 2023 року Нікольченко мала перерву у кар'єрі, про яку оголосила перед стартом Олімпійських ігор у Токіо. Тимчасову паузу художня гімнастка пояснювала проблемами зі здоров'ям.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-