Лідери збірної України з танців на льоду Голубцова та Бєлобров завершують спільні виступи

Лідери збірної України з танців на льоду Голубцова та Бєлобров завершують спільні виступи

Укрінформ
Тандем виступав разом 11 років.

Український фігурист Кирило Бєлобров у своєму Інстаграмі оголосив про припинення співпраці зі своєю партнеркою Марією Голубцовою, передає Укрінформ.

«Я тут, щоб оголосити про припинення нашої співпраці з Марією. Ми з Машею каталися разом 11 років. У будь-якому випадку це була непроста подорож. За всю нашу кар’єру ми мали багато злетів і падінь. Ми виросли разом, Маша завжди була і залишається для мене найближчою людиною та другом.

Я дуже радий, що ми ухвалили це рішення разом і в добрих відносинах, навіть у найкращих відносинах за всю історію.На закінчення хочу сказати, що особисто я досі відчуваю величезну любов до танців на льоду, тому шукатиму партнершу, з якою продовжуватиму кататися», - написав Бєлобров.

Голубцова та Бєлобров – чотириразові призери чемпіонатів України, учасники чемпіонатів світу і Європи, а також серії Гран-прі.

Читайте також: Голубцова та Бєлобров не кваліфікувалися у довільний танець на ЧС з фігурного катання

На ЧС-2024 тандем українських танцюристів на льоду завершив змагання після ритмічного сегмента. Відтак уперше з 2006 року Україна не мала представників у топ-20 чемпіонату світу з танців на льоду.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-