У Шаргороді стартувала програма FIFA Talent Development Scheme

У Шаргороді стартувала програма FIFA Talent Development Scheme

Укрінформ
У місті Шаргород, що на Вінничині, на стадіоні «Колос» пройшов захід з реалізації проєкту FIFA TDS (FIFA Talent Development Scheme), до якої долучилася Українська асоціація футболу.

Як повідомляє пресслужба УАФ, під час підготовки організатори виявили чималу зацікавленість дітей-учасників проєкту щодо участі у тестуванні. Саме тому захід проходив протягом двох днів, передає Укрінформ.

До до проєкту були залучені 110 дітей 2012/2013 р.н. і 120 - 2013/2014 р.н. та молодщих із восьми освітніх закладів громади. Заключного дня тестувань фахівці працювали  та молодшими. Чітку організацію роботи забезпечили представники місцевого організаційного комітету проєкту на чолі з керівником Шаргородськоі міської асоціації футболу Іваном Палієм.

Не оминув увагою проект FIFA TDS і голова територіальної громади Володимир Барецький, який у вітальному зверненні до учасників проєкту зазначив важливість заходу та глобальну місію з визначення футбольного потенціалу діточок-учасників.

Зауважимо, що в Шаргороді кожного юного учасника сфотографували і внесли його результати до бази УАФ і ФІФА. Юні спортсмени та їхні батьки отримають доступ до своїх даних і зможуть за потреби порівняти їх з іншими.

Читайте також: На Івано-Франківщині продовжили реалізацію проєкту УАФ

Важливо й те, що УАФ надає на заходи в межах проєкту футбольні м’ячі та бокси з інвентарем для занять спортом.

Фото: АФВО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-