Довбика номінували на гравця року в іспанській Ла Лізі

Довбика номінували на гравця року в іспанській Ла Лізі

Укрінформ
Український форвард «Жирони» очолює рейтинг бомбардирів.

Український форвард «Жирони» Артем Довбик потрапив до переліку номінантів на звання найкращого гравця сезону в іспанській Ла Лізі, передає Укрінформ.

Також серед претендентів на цю нагороду є одноклубник українця Алейш Гарсія, та найближчий переслідувач Артема в гонці бомбардирів Джуд Беллінгем з мадридського «Реала».

Весь список номінантів: Джуд Беллінгем «Реал Мадрид», Такефуса Кубо «Реал Сосьєдад», Антуан Грізманн «Атлетіко де Мадрид», Артем Довбик «Жирона», Кіріан Родрігес «Лас-Пальмас», Роберт Левандовський «Барселона», Вінісіус Жуніор «Реал Мадрид», Іско «Реал Бетіс», Алейш Гарсія «Жирона» та Александр Сьорлот «Вільярреал».

26-річний Довбик проводить свій дебютний чемпіонат в Іспанії після трансферу з «Дніпра-1» влітку 2023 року. У поточному сезоні Довбик зіграв 34 матчі в іспанській першості, забив 20 м'ячів та віддав 7 результативних передач. Він є найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії, до кінця якого залишилося 2 тури.

Читайте також: ФК «Жирона» з Довбиком та Циганковим програв «Вільярреалу»

«Жирона» посідає третє місце в чемпіонаті та відстає від другої «Барселони» на 1 пункт, проте в команди Хаві Ернандеса ще є гра в запасі.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-