У Вінниці пройшов благодійний футбольний матч для підтримки воїнів

У Вінниці пройшов благодійний футбольний матч для підтримки воїнів

Укрінформ
У Вінницькому ліцеї №20 пройшов благодійний футбольний матч, на якому збирали кошти на закупівлю п’яти дронів для бригади "Червона калина".

Про це повідомила пресслужба Вінницької міської ради, передає Укрінформ.

“У Вінницькому ліцеї №20 відбувся незвичайний футбольний матч, який об'єднав учнів, батьків та офіцерів поліції з однією важливою метою - зібрати кошти на закупівлю безпілотників для підтримки обороноздатності України”, - йдеться в дописі.

У міськраді зазначили, що ідея виникла в рамках підписаного меморандуму про співпрацю між ліцеєм та поліцейськими офіцерами громади щодо реалізації спільних проєктів.

У матчі взяли участь понад 400 учасників, які активно вболівали та донатили для ЗСУ.

Перед матчем між командами відбулося жеребкування, після якого утворилися чотири команди: учні ліцею, вчителі ліцею, батьки та поліцейські офіцери громади.

Перемогу здобула команда учнів ліцею.

Як поінформували у міськраді, завдяки благодійному заходу вдалося зібрати понад 28 тисяч гривень. А для досягнення мети потрібно 80 500 гривень. Збір продовжується.

“Такі заходи демонструють єдність та підтримку громади в складний для країни період. Наші воїни продовжують щодня боротьбу з агресором, а ми завдяки їм продовжуємо навчатись та навчати наших дітей, отож маємо бути вдячними їм і намагаємось допомагати чим можемо”, – сказала директорка департаменту освіти Оксана Яценко.

Читайте також: Міжнародний шаховий турнір зібрав кошти для бійців тероборони

Як повідомляв Укрінформ, у Винниках Львівської області відбувся міжнародний благодійний турнір “Меморіал воїнів-шахістів”, на якому зібрали кошти для бійців тероборони.

Фото: vmr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-