Спортсмен з Тернополя здобув перемогу на чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств

Спортсмен з Тернополя здобув перемогу на чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств

Укрінформ
Спортсмен з Тернополя Нікита Попінко здобув перемогу на чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА, які відбувалися у Белграді.

Про це повідомила Тернопільська ОВА у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Спортсмен з Тернополя Нікита Попінко здобув перемогу на чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Попінко тренується з 6 років у спортивному клубі «Характерник». Перший його наставник Олександр Долішній зараз служить в ЗСУ. Нинішній - Анатолій Стеліга - тренує хлопця останній рік і готував його до змагань.

«Це перша міжнародна перемога 13-річного Нікити. Він змагався у віковій категорії 12-13 років. До цього він був переможцем і призером всеукраїнських змагань. Нікита – надзвичайно обдарований хлопець. Він ретельно готувався до змагань два місяці. В нього було 2-3 тренування щодня. Поряд зі змішаними єдиноборствами він займається ще плаванням і входить у п’ятірку кращих плавців України у своїй віковій категорії», - розповів Стеліга.

Читайте також: Відомий склад збірної України з боротьби на ліцензійний турнір у Баку

Як повідомила Національна федерація змішаних єдиноборств ММА України, серед вікових категорій 12-13, 14-15 та 16-17 років, збірна України зі змішаних єдиноборств ММА найкраща в Європі у всіх вікових категоріях. Загальний здобуток на чемпіонаті - 17 золотих, 16 срібних та 22 бронзові нагороди серед 268 спортсменів з 20 країн Європи.

Фото: Тернопільська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-