Воротар Андрій Лунін: Зробимо все, аби Україна, люди пораділи

Воротар Андрій Лунін: Зробимо все, аби Україна, люди пораділи

Укрінформ
Голкіпер національної збірної України з футболу Андрій Лунін поділився очікуваннями від фінального поєдинку плей-офф відбору Євро з Ісландією.

Він, зокрема, зазначив, що команда Ісландії набагато «складніша» за Боснію і Герцеговину, яку Україна пройшла у півфіналі, передає Укрінформ. 

«Настрій в нашій команді бойовий, по-іншому не може бути. Залишилася вирішальна гра. Треба якнайкраще підготуватися та віддати все. Ісландія - набагато складніша за Боснію і Герцеговину. Це організована команда, ще більш силова. Як на мене, з трохи більшим досвідом. Гра буде набагато важчою і складнішою, вимогливішою. Ми до цього йшли. Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого. Важка ситуація в Україні впливає на нас щодня. Уже багато про це говорили: йдеш на тренування, а в тебе вискакують усі новини. Нам не тяжче, ніж людям в Україні, але це по-своєму впливає. Ми зробимо все, аби країна, люди пораділи. Це хоч трохи, та важливо», - сказав Андрій Лунін.

Читайте також: Мадридський «Реал» підготував для Андрія Луніна новий контракт - джерело

Матч між збірними України та Ісландії відбудеться сьогодні, 26 березня, на стадіоні «Тарчинський Арена» польського міста Вроцлав і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-