Ребров: Україна націлена реалізувати свій потенціал у грі з Ісландією

Ребров: Україна націлена реалізувати свій потенціал у грі з Ісландією

Укрінформ
Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров поспілкувався із журналістами напередодні фінального матчу плей-офф відбору чемпіонату Європи проти команди Ісландії.

Як інформує офіційний сайт Української асоціації футболу (УАФ), наставник «синьо-жовтих» назвав майбутніх суперників міцним колективом з дуже якісними гравцями, передає Укрінформ.

«Це міцна команда з дуже якісними гравцями. Ми розуміємо, наскільки це сильний опонент... Зараз Ісландія дуже сильно додала. Вони зробили великий крок у плані дисципліни... Але я вірю в своїх футболістів. Ми маємо використати наші найкращі сторони», - сказав Ребров.

При цьому він наголосив: «Щодня ми отримуємо ракетні обстріли. Футболісти розуміють, для кого вони грають. Ця гра дуже важлива для нас усіх, аби допомогти нашим людям, надати їм /позитивні/ емоції. Я говорив футболістам: для вас дуже важливо зробити те, що ви любите й можете робити, зробити якісно на полі. Тому завтра вони повинні зосередитися на грі й не думати про інші справи».

Ребров висловив сподівання, що завтра після травми зможе зіграти Віктор Циганков, а також Олександр Зінченко.

«Ми ще не вирішили, буде він /Зінченко/ грати, чи ні. Олександр заслуговує грати, він - патріот. На жаль, він багато пропустив в «Арсеналі». Тож зараз прийматимемо рішення», - запевнив головний тренер збірної України.

Читайте також: Зінченко: Ісландці люблять грати у чотири захисники і діяти на контратаках

Нагадаємо, гра відбудеться у вівторок, 26 березня, на «Тарчиньскі Арені» у Вроцлаві (Польща), початок о 21.45 за київським часом.

Переможець протистояння вийде у фінальний турнір Євро-2024, де зіграє у квартеті Е з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Чемпіонат Європи пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня.

Фото пресслужби УАФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-