Сергій Ребров: Гравці проявили характер і перемогли

Сергій Ребров: Гравці проявили характер і перемогли

Укрінформ
Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров прокоментував перемогу над командою Боснії і Герцеговини (2:1) у півфіналі плей-офф кваліфікації Євро-2024.

Він зазначив, що гра продемонструвала характер українських футболістів, передає Укрінформ. 

«Ми змінили хід матчу в останні 15 хвилин. Очікували дуже складної гри, збірна Боснії і Герцеговини змінила структуру, грала з трьома центральними захисниками. Господарі дуже добре захищалися, тож було важко зламувати цю лінію оборони. Під час матчу ми задіяли другого форварда. Ми створювали моменти в останні 15 хвилин, гравці проявили бажання, і ми перемогли. Сподіваюся, що наша команда дала трохи позитиву нашим людям. Як ви й сказали, минулої ночі було 30 ракет. Вони летять щодня. Наша місія - показати, що ми все ще живі, усе ще боремося з росіянами, все ще потребуємо підтримки від Європи. Ця гра показала характер наших гравців і нашої нації...

З Ісландією буде зовсім інша гра. Гратимемо в Польщі, де буде дуже багато наших уболівальників. Упевнений, буде заповнений стадіон. Насамперед, футболісти повинні відновитися, це дуже важливо зараз» - сказав Ребров. 

Читайте також: Збірна України виступить у фіналі плей-офф Євро-2024, обігравши футболістів Боснії та Герцеговини

Фінальний матч плей-офф відбору Євро Україна - Ісландія відбудеться 26 березня на стадіоні «Тарчинський Арена Вроцлав» у Вроцлаві й розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-