Ребров: Ми готуємося до складного матчу проти гарної команди, з хорошими футболістами

Ребров: Ми готуємося до складного матчу проти гарної команди, з хорошими футболістами

Укрінформ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував майбутній матч проти Боснії і Герцеговини у плей-офф кваліфікації чемпіонату Європи-2024.

Про це він розповів на передматчевій пресконференції, передає Укрінформ.

«Я чекаю важкої гри, тому що ми гратимемо на виїзді. Не має значення, як збірна Боснії і Герцеговини грала у кваліфікації. Ми готуємося до складного матчу проти гарної команди, з хорошими футболістами, але ми маємо бути сконцентровані на своїй грі.

За минулий тиждень не було жодних пошкоджень, усі футболісти готуються до матчу. Для мене завжди найскладніше визначити, хто з гравців не потрапить у заявку. Це дуже складно, тому що я бачу тренувальний процес. Усі хлопці працюють добре, це буде непросте рішення», - сказав Ребров.

Ребров також висловився про можливість участі півзахисника Віктора Циганкова у матчі проти Боснії і Герцеговини.

««Побачимо. У нас є ще один день. Віктор з нами. Подивимось, як він почуватиметься після сьогоднішнього тренування. Звісно, він дуже важливий гравець для нас, але ми привезли 28 гравців. У нас є гравці, які можуть зіграти на цій позиції. Ми готові до цього. Але, як ми вже казали, перемога дуже важлива, і ми сподіваємось, що він дуже скоро повернеться», – додав Ребров.

Читайте також: Зінченко - про матч з Боснією і Герцеговиною: Чекаємо на важку гру

Матч Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться в четвер, 21 березня, на стадіоні Белино Поле в боснійському місті Зениця, старт поєдинку о 21:45 за київським часом. 

Фото: uaf.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-