Ілля Забарний: Відпрацьовуємо усі моменти, стандарти - в тому числі

Ілля Забарний: Відпрацьовуємо усі моменти, стандарти - в тому числі

Укрінформ
Захисник збірної України з футболу Ілля Забарний розповів про початок підготовки в Іспанії нашої національної команди до півфінального матчу плей-офф відбору Євро-2024 з Боснією і Герцеговиною.

Гравець зазначив, що команда налаштовується лише на перемогу, передає Укрінформ. 

«Завжди приємно приїжджати до табору національної збірної. І не лише тому, що зараз у мене в клубі все добре. Просто я сумував за хлопцями, за цією внутрішньою енергією, що є в команді. Звісно, що в клубі була задана потрібна нота. Я дуже задоволений, що зміг відзначитися, адже для мене це важливо. Сподіваюся, що це не останній мій гол в Англії. Буду працювати, щоб голи були й у збірній... Буде важлива гра, і ми налаштовуємося тільки на перемогу. Це розуміють усі хлопці, тож думаю, що все в нас буде добре. Вважаю, що ми готові до поєдинку. Відпрацьовуємо усі моменти, стандарти - в тому числі. Знаємо, що потрібно робити в таких ситуаціях», - розповів Ілля.  

Читайте також: Забарний став восьмим українським футболістом, якому вдалося забити в АПЛ

Півфінальний матч плей-офф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина - Україна відбудеться 21 березня у місті Зениця й розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-