Гравці збірної України Зінченко і Зубков взяли Участь у новому проєкті УАФ

Гравці збірної України Зінченко і Зубков взяли Участь у новому проєкті УАФ

Укрінформ
Збірна України з футболу тренується  в іспанській Марбельї, готуючись до півфінального матчу плей-офф відбору Євро-2024 з Боснією і Герцеговиною. 

Цікавою подією для наших гравців стала програма відомої журналістки Влади Седан, яка вийшла на офіційному YouTube-каналі УАФ. У межах нового проєкту Української асоціації футболу Влада взяла інтерв'ю у футболістів безпосередньо в таборі національної команди, передає Укрінформ. 

«Думаю, що нам не варто дивитися на рівень Боснії і Герцеговини. а треба готуватися самим і показати свою найкращу гру. Якщо будемо сконцентровані на собі, ми зможемо продемонструвати набагато більше, ніж очікують уболівальники. Треба готуватися й показати свою найкращу гру», — сказав Олександр Зінченко.

«Ми всі сумували за партнерами по збірній, і зараз був другий день суцільного позитива. Чекаємо всіх наших легіонерів. І я не думаю, що зараз час якось конкретно оцінювати збірну Боснії і Герцеговини», - зазначив Олександр Зубков.

Під час програми особлива увага також приділялася проєкту з командою Superhumans Center, всеукраїнського сучасного центру із протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей. Його метою є збір коштів на спортивні протези для наших поранених захисників.

Читайте також: Збірна України з футболу провела перше повноцінне тренування на зборі в Іспанії

Півфінальний матч плей-офф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина - Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-