Шевченко - футболістам збірної U17: Ви зробили важливий крок у кар'єрі

Шевченко - футболістам збірної U17: Ви зробили важливий крок у кар'єрі

Укрінформ
Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Шевченко в режимі електронної конференції поспілкувався з гравцями та тренерами юнвцької збірної України U17. Ця команда виборола путівку на Євро-2024, яке у травні-червні проходитиме на Кіпрі. 

Шавченко побажав гравцям добре виступити у фінальній частині Євро, передає Укрінформ. 

«Ви зробили дуже важливий крок у своїй кар’єрі. Я у вашому віці не досягав такого успіху. Тоді ми грали стикові матчі з Нідерландами: 2:2 зіграли вдома, 0:0 - на виїзді і не пройшли 1994 року на Євро. А ви - молодці! Проте це лише початок вашого шляху. Зараз у вас дуже яскравий момент у кар’єрі, ви впевнено подолали елітний раунд відбору. Але чемпіонат Європи - це зовсім інша мотивація. Там буде дуже високий рівень команд та гравців. Та завжди треба змагатися з найкращими, потрібно рухатися вперед, шукати для себе нові виклики», - сказав керманич українського футболу, звертаючись до збірної.

Своєю чергою тренер команди Юрій Мороз запросив Шевченка підтримати збірну під час фінальної частини Євро-2024. Президент УАФ запевнив, що намагатиметься знайти можливість зробити це особисто. 

Євро-2024 (U17) за участі 16-ти збірних проходитиме з 20 травня до 5 червня на шести стадіонах міст Ахна, Ларнака, Паралімні та Лімасол.

Читайте також: Андрій Шевченко очолив Комітет національних збірних команд УАФ

Жеребкування фінального турніру відбудеться 3 квітня. 16 учасників будуть розбиті на чотири групи по чотири команди. Нині участь у чемпіонаті собі гарантували Кіпр (як господар змагань) та Україна.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-