Хавбек Боснії і Герцеговини: Україна у відборі завдала клопоту італійцям

Хавбек Боснії і Герцеговини: Україна у відборі завдала клопоту італійцям

Укрінформ
Досвідчений футбольний півзахисник збірної Боснії і Герцеговини Міралем П’янич розповів про мотивацію своєї команди перед матчем плей-офф відбору Євро-2024 з Україною та дав характеристику підопічним Сергія Реброва. 

П'янич заявив, що він мріє поїхати зі своєю збірною на чемпіонат Європи, передає Укрінформ. 

«Я очікую матчу свого життя і мрію поїхати зі збірною Боснії і Герцеговини на чемпіонат Європи. Я уперше в історії був у формі своєї країни на чемпіонаті світу і хотів би бути на Євро, де ми джосі не брали участі. На нас чекає важкий поєдинок, але є велика мотивація плюс уболівальники, які стануть перевагою для нашої команди. Україна має дуже якісну команду. Це молодий і сильний колектив., який у кваліфікації завдаа багато клопоту Італії. І це красномовно говорить про якості «синьо-жовтих». 

У попередніх плей-офф нам не пощастило. Треба бути психологічно готовими до таких матчів. У нас є кілька гравців, які мають більше досвіду, ніж молодь, і ми повинні передавати його всій команді. Я підходжу до матчу з великою мотивацією. У нас фантастичні вболівальники, і, сподіваюся, ми зможемо порадувати їх, як і всю країну. Для всієї Боснії і Герцеговини дуже багато важило б, якби ми вийшли на Євро, і ми зробимо все, щоб це відбулося», - сказав Міралем П’янич.

Читайте також: Андрій Шевченко: Ми маємо виконати відповідальне завдання - вийти на Євро

Півфінальний матч плей-офф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина - Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Фото: nfsbih.ba.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-