Збірна України з футболу подала заявку на гру плей-офф Євро-2024 із Боснією та Герцеговиною

Збірна України з футболу подала заявку на гру плей-офф Євро-2024 із Боснією та Герцеговиною

Укрінформ
Міністерство молоді та спорту України оприлюднило склад делегації національної збірної країни на матч 1/2 фіналу плей-офф чемпіонату Європи-2024 з футболу проти Боснії і Герцеговини.

Як повідомляє пресслужба спотивного відомства, у наказі зазначено, що до списку делегації потрапили футболісти, які вирушать із Марбельї (Іспанія), де відбудеться тренувальний збір підопічних Сергія Реброва, до Зеніці (Боснія та Герцеговина), передає Укрінформ.

Список футболістів збірної України, які потрапили до делегації:

воротарі - Андрій Лунін («Реал»), Георгій Бущан («Динамо»), Анатолій Трубін («Бенфіка»);

захисники - Олександр Сваток («Дніпро-1»), Денис Попов, Владислав Дубінчак, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик (усі - «Динамо»), Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (усі - «Шахтар»), Ілля Забарний («Борнмут»), Віталій Миколенко («Евертон»);

півзахисники - Олександр Піхальонок («Дніпро-1»), Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Єгор Назарина, Олександр Зубков (усі - «Шахтар»), Віктор Циганков («Жирона»), Руслан Малиновський («Дженоа»), Олександр Зінченко («Арсенал»), Михайло Мудрик («Челсі»), Сергій Сидорчук («Вестерло»);

форварди - Данило Сікан («Шахтар»), Артем Довбик («Жирона»), Роман Яремчук («Валенсія»).

Резервний список:

воротар - Дмитро Різник («Шахтар»);

захисник: Максим Таловєров (ЛАСК);

півзахисники - Віталій Буяльський, Микола Шапаренко (обидва - «Динамо»);

форварди - Владислав Ванат («Динамо»), Назарій Русин («Сандерленд»).

Нагадаємо, за результатами жеребкування збірна України у плей-офф Євро-2024 у гостях 21 березня зіграє у стиковому матчі проти Боснії і Герцеговини на стадіоні «Біліно Поле» в Зениці. У разі успіху команда Сергія Реброва у фіналі плей-оф 26 березня прийматиме у Вроцлаві (Польща) переможця пари Ізраїль - Ісландія.

У разі успіху «синьо-жовті» у фінальному турнірі чемпіонату Європи виступлять у групі Е зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії.

Фото: УАФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-