Погба дискваліфікували на чотири роки за вживання допінгу

Погба дискваліфікували на чотири роки за вживання допінгу

Укрінформ
Француз заявив, що подасть апеляцію до CAS.

Півзахисника «Ювентуса» Поля Погба офіційно дискваліфікували на чотири роки за вживання допінгу, повідомляє Sky Sport Italia, передає Укрінформ.

Національний антидопінговий трибунал ухвалив аргументи антидопінгової прокуратури та присудив максимальне покарання футболісту. Погба вже заявив, що подасть на це рішення апеляцію до Спортивного арбітражного суду (CAS) у Лозанні.

11 вересня Національний антидопінговий трибунал Італії повідомив, що у пробі Погба виявлено метаболіти тестостерону неендогенного походження. Француз здав допінг-пробу після матчу 1 туру Серії А проти Удінезе (3:0), в якому хавбек на поле не виходив. Повідомлялося, що хавбек прийняв заборонену речовину за порадою свого друга-лікаря, який придбав препарат у США.

У жовтні стало відомо, що повторна допінг-проба французького півзахисника також показала позитивний результат тестостерону.

Читайте також: Київське «Динамо» отримало дозвіл на проведення матчів із глядачами

Туринський клуб ще у вересні повідомив про тимчасове усунення півзахисника. Також «Б’янконері» розглядають варіант розірвання контракту з французом.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-