Степановський: Зробимо все, щоб виграти усі чотири матчі

Степановський: Зробимо все, щоб виграти усі чотири матчі

Укрінформ
Українці розпочали відбір на Євробаскет-2025 з двох поразок.

Головний тренер чоловічої збірної України з баскетболу Віталій Степановський у коментарі пресслужбі Федерації баскетболу України підбив підсумки перших двох матчів кваліфікації до Євробаскету-2025, передає Укрінформ.

«Я не скажу нічого нового — всі навчилися грати в баскетбол. Нібито якась країна не є баскетбольною, такого вже немає, вже всі навчились грати і якщо ти десь не налаштувався на гру, тебе можуть перемогти всі. І ті результати, які ми побачили в цьому вікні, вони все це зайвий раз підтверджують. В першу чергу, я не хочу думати про одну перемогу. Хлопці показали і зараз вкотре зрозуміли, що вони можуть грати з усіма — перша половина проти Словенії це лише підтверджує. Треба розраховувати на перемоги в кожному матчі і ми боротимемося за перемогу в кожному матчі.

Зіграємо зі Словенією вдома, у нас два матчі проти Ізраїля, з яким ми грали та вигравали перед пре-кваліфікацією Олімпіади. Ну і, звичайно, робитимемо все можливе, щоб вигравати в Португалії більше, ніж 2 очки. Але я не думатиму лише про цю гру, ми зробимо все, щоб виграти всі чотири матчі», - сказав Степановський.

Збірна України замикає турнірну таблицю Групи А з двома поразками: у першому турі «синьо-жовті» поступилися на виїзді Словенії (73:87), у другому – Португалії (77:79). Для виходу у фінальну частину Євробаскету збірній України необхідно зайняти одне із трьох перших місць у групі.

Читайте також: Фінал чотирьох Кубка України з баскетболу відбудеться у Києві

Наступні два відбіркові поєдинки команда Степановського проведе в листопаді 2024 року — «синьо-жовті» двічі будуть грати з Ізраїлем.

Фото: fbu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-